MetaGIS

Vi hjälper dig får ordning på dina data genom lösningar för hantering av Geografiska metadata.

Geonetwork SWE PreMIUM!

En svensk version av världens mest spridda system för hantering av Geografiska metadata. Skapa metadata för att stödja dina förvaltning av data samtidigt som du kan publicera till andra kataloger.

Våra KUNDER

MetaGIS har arbetat metadata och kataloger under 40 års tid. Vi följer med den senaste utvecklingen. Nedan redovisas några av de kunder vi arbetar med för närvarande.   

Kampanj

Stöd med din metadatahantering

Förutom att förvalta dina metadata i katalogen kan vi erbjuda dig ett antal komponenter som hjälper dig integrera katalogen till andra system eller visualisera innehållet i andra miljöer.

VARFÖR BEHÖVS METADATA

Genom att använda sökfunktionen eller kartan är det enkelt att hitta
din närmaste Fogelsta-återförsäljare. Vissa är auktoriserade
återförsäljare och det betyder att de är utbildade i Fogelstas
sortiment och har extra bred kunskap om allt som gäller
släpvagnar och kringprodukter.

Vad är metadata för något

Med släpvagnen som utgångspunkt vill vi på Fogelsta lösa alla möjliga transportuppgifter. Inte konstigt att vårt sortiment är väldigt stort och väldigt brett. Genom lång erfarenhet, vet vi att en bra släpvagn ska ha: slitstark konstruktion, robust chassi, goda köregenskaper och bästa möjliga säkerhet.

Test3

Test3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In in risus eget lectus suscipit malesuada. Maecenas ut urna mollis, aliquam eros at, laoreet metus.Featured Products[et_pb_shop type="featured" posts_number="4" orderby="menu_order" admin_label="Shop"]...

Detta är en till nyhet

Detta är en till nyhet

Vi är specialiserade på att lösa problem kopplat metadata och åtkomst till geografiska data och tjänster. Lorem ipsum dolor sit amet Sonsectetur adipiscing elit. Morbi placerat tellus eu purus pharetra, a aliquet risus fringilla. Aenean condimentum ac tellus eu...

BRA DRAGHJÄLP

Med släpvagnen som utgångspunkt vill vi på Fogelsta lösa alla möjliga transportuppgifter. Inte konstigt att vårt sortiment är väldigt stort och väldigt brett. Genom lång erfarenhet, vet vi att en bra släpvagn ska ha: slitstark konstruktion, robust chassi, goda köregenskaper och bästa möjliga säkerhet. De sakerna kan du alltid förvänta dig av en släpvagn som det står Fogelsta på.

Kontakta MetaGIS

Besök

Britsarvsvägen 28a, 791 36, Falun